OVER ONS

Hameco Tyres is een vooraanstaande groothandel in vrachtwagenbanden die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige banden voor commerciële voertuigen. Met een breed assortiment aan merken en maten biedt Hameco Tyres oplossingen voor transportbedrijven van elke omvang. In dit artikel onderzoeken we de voordelen van het kiezen van Hameco Tyres als uw leverancier voor vrachtwagenbanden.

De Hamecotyres groep in -en verkoopt al sinds 2015 banden. Elk jaar worden meer dan 800 containers met banden geïmporteerd. Vanuit het gloednieuwe hoofdkantoor in Waalwijk bedienen wij onze klanten over heel Europa. Wij bieden de mogelijkheid om volledige trailerladingen en pallet zendingen te versturen.

Als bandenhandelaar kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Doordat het geoptimaliseerde in -en verkoopproces geoptimaliseerd wordt een snelle afhandeling geboden. In de haven van Rotterdam hebben wij een interne opruiming -en verzendafdeling van 7.500 m2. Vanwege het grote aantal banden op voorraad kan direct geleverd worden.

Divers Assortiment

Hameco Tyres biedt een uitgebreid assortiment vrachtwagenbanden van verschillende merken, waaronder premiummerken zoals Michelin, Hankook, Bridgestone, Torque. Ook voor budgetvriendelijke opties bent u aan het juiste adres. Hierdoor kunnen transportbedrijven kiezen uit een breed scala aan banden die voldoen aan hun specifieke behoeften en budgetten.

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Als groothandel staat Hameco Tyres bekend om zijn focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle banden die we leveren zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen transportbedrijven erop vertrouwen dat ze banden ontvangen die duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs onder zware belastingen en uiteenlopende weersomstandigheden.

Klantenservice

Wij van Hameco Tyres hechten veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om transportbedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste banden voor voertuigen en specifieke toepassingen. Bovendien biedt Hameco Tyres snelle en efficiënte leveringsservices, waardoor transportbedrijven de operationele efficiëntie kunnen verbeteren.

Concurrerende Prijzen

Ondanks de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt Hameco Tyres ook concurrerende prijzen voor vrachtwagenbanden. Dit stelt transportbedrijven in staat om kosten te besparen op bandenonderhoud en vervangingen, wat resulteert in een betere winstgevendheid op lange termijn.

Maatwerkoplossingen

Naast het standaard assortiment biedt Hameco Tyres ook maatwerkoplossingen voor transportbedrijven met specifieke behoeften. Of het nu gaat om speciale bandenmaten, specifieke merkvoorkeuren of grote bestellingen, Hameco Tyres kan op maat gemaakte oplossingen bieden die aan de eisen van transportbedrijven voldoen.